Om Boligfonden LIAB

Hvem er Boligfonden LIAB?

LIAB Flexhomes er et byggefirma, der er specialiseret indenfor miljørigtigt, præfabrikeret modulbyggeri af genbrugte skibscontainere.

Vi producerer altid vores enheder i højeste danske kvalitet, uden at gå på kompromis med design og arkitektur. Hvert eneste projekt er arkitekttegnet og skræddersyet efter jeres behov og ønsker  uanset størrelsen på projektet.

Fonden er under stiftelse (vi afventer godkendelse fra Erhvervsstyrelsen i septemper)

Boligfonden LIAB
Tuborg Boulevard 13, 3.sal
2900 Hellerup
post@boligfondenliab.dk

avatar
avatar

BoligFonden LIAB vil gøre det bæredygtige liv til en del af din dagligdag

BoligFonden LIABs modulopbyggede system åbner en cirkulær materialesløjfe: Næsten alle bygningskomponenter og materialer kan demonteres og erstattes, genbruges og genanvendes over bygningens levetid - som minimum er 60 år. Ikke alene vil det gavne planeten ved at minimere affald; det vil også give folk meget mere frihed og fleksibilitet. Du vil kunne tilføje og redigere dit hjem, som du finder passende.

Det urbaniserede standardiserede modulbyggesystem vil blive præfabrikeret, masseproduceret - hvilket alene vil medvirke til at nedbringe byggeriomkostningerne op mod 55%. Men lige så vigtigt søger vi at finansiere opførelsen gennem partnere, der søger langsigtede investeringer - som pensionskasser, fremtidsfokuserede virksomheder og kommuner - og kombinerer det med mere demokratiske løsninger inspireret af samfundsobligationer og kooperativer.

Det vil gøre det muligt for billigere boliger at komme ind på markedet og sikre samfundets interesser. BoligFonden LIAB søger at gøre hverdagen mere overkommelig. Ideen er at maksimere fordelene ved at leve i et fællesskab, der kan poole og dele ressourcer, uden at det går ud over friheden og individualiteten.

Boligfonden LIAB Bestyrelse


pic
Formand
Jesper Lundgren

Navnepartner i advokatfirmaet Lundgrens og repræsenterer en omfattende og dyb ekspertise inden for jura. Han har rådgivet flere udenlandske selskaber i at etablere sig på det Danske marked. Han har betydelig erfaring med indlæg for de danske domstole og er også en erfaren voldgiftsadvokat. Desuden har Jesper fungeret som voldgiftsdommer i både danske og internationale voldgiftssager. Jesper har derudover en personlig interesse i bæredygtighed og andre samfundsværdier, hvorfor han har takket ja til formandsposten for BoligFonden LIAB.

pic
Bestyrelsesmedlem
Marianne Rohrberg

Marianne har arbejdet 22 år for en special afdeling under Rigspolitiet, hun har været afdelingsleder hos forbrugerrådet samt skoleleder for FOF i flere byer i Nordsjælland. Marianne har også været politisk aktiv, hvor hun har været medlem af kommunalbestyrelsen 1982-1990, 4 af disse år, var hun valgt til viceborgmester.

pic
Bestyrelsesmedlem
Kasper Agerbo Bech

Nuværende Partner i EDC, tidligere Partner i Nybolig København samt Direktør for Nybolig projektsalg København. Uddannet ejendomsmægler MDE samt Valuar.

pic
Bestyrelsesmedlem
Ann Charlotte Niebuhr

Driver i dag en succesfuld forretning med juridisk bistand i DK Legal Advice. Har studeret jura på KU. Oplevelse med opkøbet af hendes studielejemål og de mange udfordringer herfra sidder dybt i hende. Deltager i bestyrelsen for at sikre billige og miljøvenlige boliger til studerende i alle danske byer.

Boligfonden LIAB Advisory Board


pic
Medlem af Advisory Board
Jan Hansen

Højesteretsadvokat, samt statsautoriseret revisor fra Deloitte.

pic
Medlem af Advisory Board
Nam Nguyen

Tømrer og bygningskonstruktør ved JAJA Arkitekter, har arbejdet ved LIAB 2015-2018.

image

Udvalgte referencer

Kommunale projekter med
 • DTU (Danmarks Tekniske Universitet)
 • Kiel kommune (Tyskland)
 • Lübeck kommune (Tyskland)
 • Hilden kommune (Tyskland)
 • Hamburg kommune (Tyskland)
 • Schleswig-Holstein kommune (Tyskland)
 • London Borough of Enfield (UK)
Projekter på regeringsniveau med
 • Migrationsvärket (Sverige)
 • Det Tyske Finansministerium
Beboelsesprojekter i Danmark
 • Vi har opnået bygge tilladelse på Englandsvej til 50 boliger og på Rabarbervej til 280 boliger samt DTU til 270 midlertidige boliger.
 • img
 • img
 • img
 • img
 • img
 • img