Vores formål

BoligFonden LIAB vil primært bygge boliger til almennyttige formål samt studieboliger.

BoligFonden LIAB vil i første omgang fokusere på studieboliger; et segment hvor ikke mindst generationernes udskiftning og rammerne for liv, læring og samvær vejer tungt – et samvær og en læring der begge gerne skal gøre de studerende i stand til at give en bedre verden videre. Danmark mangler i 2019 over 31.000 studieboliger, deraf over 14.000 nær København.

Vores boliger er primært produceret af brugte skibscontainere som bliver bragt til live igen, ved at blive totalt renoveret på vores tyske fabrikker, designet efter dansk arkitektur og byggeregler. Alle vores produkter leveres som minimum med CE mærkning, energi & DGNB certificeret, blow door testet, CSC certificeret, BOPAS godkendte med 60 års garanti samt godkendt iht. BR2020 reglerne.

For hurtigt at afhjælpe bolignøden i Danmark opstiller vi nu midlertidige boliger, i første omgang tæt på offentlig transport i Københansområdet. Disse bygges med containerboliger placeret på stålrammer over parkeringspladser, et stykke over bilernes taghøjde så p-pladserne stadig er fuldt brugbare. På denne måde kan alle p-pladser fortsat bruges, samtidig med at vi opstiller vores boliger på lejet jord i op til 10 år jfr. den moderniserede planlov. Alle vores boliger kan nedtages og genopstilles hvor behovet er til stede, og alt fra byggeriet genbruges da, hvorved det kun er flytningen af boligerne som ikke reducerer det miljømæssige fodaftryk i forhold til normalt byggeri.

avatar