Bygge eksempler

Colindale i England tænker miljørigtigt

I en imponerende højde af 14 skibscontainere, betragtes Colindale bygningen i London som EU’s højeste præfabrikerede modulbyggeri, opført af genbrugte skibscontainere. Den blev opført på kun 8 måneder - i sig selv en ret imponerende lav opføringstidsramme - i 2014-15 og har plads til bilparkering og/eller detail forretninger, som set i plan niveau.

avatar
avatar

Facade “cladding“ kan løfte et helt boligområde

Lad os bare være ærlige - genbrugte skibscontainere passer, med deres design og farve, sjældent, sjældent ind i hvilketsomhelst nabolag. Her kommer facade “cladding“ ind i billedet. Her monterer vi specialdesignede plader eller planker på ydersiden af containerne og skaber derved en moderne bygning der, udover at være let at vedligeholde, også overholder selv de strengeste krav til brand og jordskælvs sikring, og med en beklædning der mest af alt får den til at ligne en skulptur.

116 værelser klar til indflytning i London på 6 måneder

4-etagers boligbyggeri opført fra første spadestik til klar til indflytning på kun 6 måneder. Dette modulopbyggede kollegie i Enfield, London, er et lysende eksempel på hvor hurtigt boligproblemer for studerende kan løses. Ingen i byrådet i Enfield havde i deres vildeste fantasi forestillet sig at en smuk, arkitekttegnet bygning der overholder alle sikkerhedskrav i EU, kunne være klar til indflytning på kun 6 måneder. London er berygtet for nogle af de længste boligventelister for studerende - og specielt boliger der er til at betale, så disse kom som kaldet.

avatar
avatar

80 fælleskontorer skaber et spirende startup community

Nydesignede, miljørigtige kontorer til nyopstartede virksomheder og ildsjæle der er fyldt med ideer skaber både kontorer der er til at betale for dem, men også et sted, et community, hvor de mødes med ligesindede og kan drage fordel af at dele reception, mødefaciliteter, kantine og meget andet. Helt i tråd med genbrug af gamle skibscontainere til at skabe nye rammer for fremtidens virksomheder og geniale ideer. Den lave, samlede byggepris gør det ligeledes muligt for kommunen at opføre flere kontorer i det samme stramme budget de har.